Näitä ei oo vaikea tehdä. Varmasti onnistuu!
Aineet:
2 valkuaista
1 dl sokeria
1. Vatkaa valkuaiset ja 3/4 osa sokerista sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. (Seos ei saa tippua kun kipon kääntää nurinpäin.)
2. Sen jälkeen lisää loppu sokeri varovasti käännellen.
3. Paista 125 asteessa alimmaisella ritilätasolla 35-50 minuuttia, riippuen marenkien koosta. Pinnan kuuluu olla kova ja hieman väriä saanut.
Aineet:
2 valkuaista
1 dl sokeria
1. Vatkaa valkuaiset ja 3/4 osa sokerista sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. (Seos ei saa tippua kun kipon kääntää nurinpäin.)
2. Sen jälkeen lisää loppu sokeri varovasti käännellen.
3. Paista 125 asteessa alimmaisella ritilätasolla 35-50 minuuttia, riippuen marenkien koosta. Pinnan kuuluu olla kova ja hieman väriä saanut.
ei onnistunu!:(
VastaaPoistamikäs siinä oli? :( oliko marenkivaahto kovaa ennenkä laitoit marengit pellille? sitä saa nimittäin aika kauan vatkata että siitä tulee jämäkkää:)
VastaaPoista