sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Marianne Crush Kääretorttu

Leivoin tänään raikkaan kääretortun, jonka täytteenä käytin hillon lisäksi lime-valkosuklaarahkaa. :) Kääretortusta tuli todella hyvää! ;)

Itse torttuun tarvit:
4 kananmunaa
1dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
 
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. (Noin 4-5 minuuttia)
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilöiden vaahtoon VAROVASTI KÄÄNNELLEN.
3. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille tasaisesti.
4. Paista uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 7-10 minuuttia.
5. Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle.

Täyte:
Mansikkahilloa
Lime-valkosuklaarahkaa

6. Levitä täytteet torttuun ja rullaa. 

Päälle:
1 dl kermaa
Marianne Crush -rouhetta

7. Vaahdota kerma ja levitä se tortun päälle.
8. Viimeistele Marianne Crush rouheella. 
9. Nautiskele! :)

Vinkki! Kääretortun täytteenä voit käyttää myös muita maustettuja rahkoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti